Søg
Close this search box.

På toppen af København

Man mærker det med det samme når man træder ind i den skønne penthouse lejlighed i Københavns centrum. Indretningen emmer af international stemning, som INTERSTUDIO Home har formået at skabe sammen med ejerne. Alt sammen i en smuk balance mellem det afslappede og fokus på den særdeles gode kvalitet.

Dagligstuen er indrettet med Molteni&C Reversi sofaer kombineret med det unikke store Molteni&C 450 /Tavolino sofabord med marmorplade i bunden. Og TV/loungerummet har de rummelige Molteni&C Mandraque lænestole med pufs, tilsat de enkle og mindre Molteni&C 45o /Tavolino sofaborde med glas i både bund og top.

Den lille morgenmadsplads ved køkkenet er udført med det rå MDF Italia Rock Table og tilhørende MDF Italia Flow Chairs. Spisestuen indbyder til gode lange middage med fantastisk komfort i Chelsea spisebordstolene fra Molteni&C samt superb præsentation af det kulinariske på Filigree marmorspisebordet fra Molteni&C.

I soveværelset faldt valget på SweetDreams sengen fra Molteni&C med 5050 natborde med lys i bunden. Udover møbler har INTERSTUDIO Home stået for puder, plaider, tæpper og lamper i den flotte indretning.